Cropped tops met een rok: mix & match set

Cropped tops in combinatie met de pencil skirt: het lijkt erop dat er een nieuwe trend is geboren. Lekker makkelijk, draagbaar en een van de meest handige oplossingen als je niet weet wat je moet dragen. 

Cropped tops en rok

De look is eigenlijk van de zomer overgewaaid naar onze wintergaderobe. Is het niet een beetje te koud daarvoor, denk je dan. Nonsens! Genoeg winkels voorzien je van warme crop tops en bijpassende rokken. De korte truitjes zijn dit najaar wat langer dan de zomerse variant. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een cropped sweater in combinatie met een high waist skirt, maar elegant blijven de cropped tops die in de stijl zijn van de rok. Je kunt kiezen voor een rok met hoge taille tot de knie of ga voor een maxi model. Perfect voor een avondje uit of naar kantoor met daarover heen een blazertje.

Cropped tops in combinatie met de pencil skirt: het lijkt erop dat er een nieuwe trend is geboren. Ga voor cropped tops met een skirt.

Mix and match

Het leuke aan deze look is dat hij overal toe te passen is. Voor een dagje school, tijdens een sollicitatie of tijdens de verjaardag van je beste vriendin. Het is ook makkelijk kiezen: je outfit matcht al. Het enige wat je hoeft te doen is bedenken welke schoenen je erbij wil dragen! Je leven wordt er een stuk makkelijker op!

Celebs love it     

Er valt eigenlijk niets slechts te zeggen over de trend. Celebs zijn er verslaafd aan en wij zijn er ook dol op. Hoe vaak zagen we Queen Bee niet in zo’n outfit rondlopen? Taylor Swift wordt zelfs wekelijks gespot in een crop top met pencil skirt. Je moet er natuurlijk op je best uitzien als je de Global Welcome Ambassador bent van New York.

Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart