De leopard print is back!

De luipaard print is al jaren niet weg te denken uit het modebeeld, maar toch zijn de meningen over dit opvallende dierenvel verdeeld. Want op het gebied van mode hebben we het natuurlijk niet over de leopard print look á la Nel Veerkamp. Nee, de luipaard print is een print die al snel té kan worden en daarom moet je oppassen met hoe deze gecombineerd wordt. Maar één ding is in ieder geval zeker: de leopard print is back!

Dit seizoen zien we veel kleding en accessoires in de leopard print voorbijkomen. Met name jassen en blouses zijn populair, maar ook tassen en handschoenen versierd met de luipaardprint gaan we deze winter veel zien. Dus laat je inspireren en creëer je eigen look.

Styling tips

Maar onthoud: less is more als het om deze print gaat. Combineer dus 1 tot maximaal 2 items in deze print in één outfit. Ga voor een statement coat in combinatie met leopard loafers. Houd de rest van je outfit rustig. Je kunt wel spelen met kleur, want felle kleuren als roze en blauw staan ontzettend leuk bij deze print, maar ook daarvoor geldt met mate. Voor de rest zijn basic kleuren als zwart, donkerblauw en wit altijd goed!

Alles over de leopard print. Lees hier alles over de leopard print. Deze trend zien we veel deze winter op het gebied van schoenen. Ontdek deze hier.

Leopard shoes

Op het gebied van schoenen kunnen we gerust zeggen dat de luipaard print helemaal terug van weggeweest is. Bij de grote modeketens zien we deze print veel dit seizoen. Enkelbooties, loafers, wedges en pumps worden versierd met het gevaarlijke dier en veroveren de winkelschappen. Wat we ook veel gaan zien zijn gekleurde luipaardprintjes. Op de originele print wordt de kleurrijke verfkwast losgelaten met als gevolg super fashionable schoenen waar je zeker een statement mee maakt deze winter! Denk: de dierenprint in een rode, groene of blauwe kleur die extra kracht bij zetten aan je look.

Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart